ကစီဓာတ္(Carb)အပိုစုပ္ယူမႈကို ေလ်ာ့ေစျခင္း
Equalean ကို နည္းစနစ္သစ္အရ
ျပန္လည္ျပဳျပင္ထားၿပီး Carbo – Balance Technology နည္းေၾကာင့္ ကစီဓာတ္စုပ္ယူမႈကို
ထိေရာက္စြာေလ်ာ့ခ်ေပးသည္။ White Kidney beans, ginseng and citric acid
တို႔၏ထူးျခားစြာ ကစီဓာတ္စုပ္ယူမႈကို ေလ်ာေစေသာအာနိသင္ကို အသံုးျပဳထားသျဖင့္
အပိုကစီဓာတ္စုပ္ယူမႈ ေလ်ာ့နည္းေစပါသည္။ ကယ္လိုရီစြမ္းအင္ကိုလည္း ေလ်ာ့နည္းေစသည္။
Chito Rich ႏွင့္ အျခားCleanse Burn Build ပစၥည္းမ်ား ပူးတြဲသံုးျခင္း၊
က်န္းမာေစသည့္ အစားအေသာက္မ်ားကို စားသံုးျခင္းႏွင့္ ေလ့က်င္ခန္းျပဳလုပ္ျခင္းမွန္ပါက
Equaleans ကအစာစားသံုးမႈ မွန္ကန္ေစၿပီး
ကစီဓာတ္ကိုထိန္းေပးပါလိမ့္မည္။
အက်ိဳးရလာဒ္မ်ား
White Kidney Bean extract ကို သုေတသနျပဳလုပ္ရာတြင္ enzyme
ဓာတ္တစ္မ်ိဳးေတြ႕ရွိရၿပီး ၄င္းဓာတ္က ေကာ္ဓာတ္ကိုသၾကားအျဖစ္ ေျပာင္းလဲရာတြင္
စြက္ဖက္မႈကို ေတြ႕ရွိခဲ့ရပါသည္။ American Ginseng အျမစ္မွထုတ္ယူရရွိေသာ
အဆီအႏွစ္တစ္မ်ိဳးသည္ အစာစားၿပီး ေသြးတြင္းသၾကားဓာတ္တက္မႈေၾကာင့္ Insulin
ဓာတ္၏တံု႔ျပန္မႈအရ အဆီ ဓာတ္စုေဆာင္းမႈကို ေလ်ာ့နည္းေစပါသည္။ ယင္းေၾကာင့္ အစားအစာမွ
အပိုကစီဓာတ္စုမီၿပီး အဆီဓာတ္ (Fat) အျဖစ္ေျပာင္းလဲျခင္းကို
ကာကြယ္ေပးပါသည္။
စားလိုက္ေသာကစီဓာတ္မ်ား (Carbon
Hydrates) ကိုခႏၶာကိုယ္မွ စုပ္ယူမႈကိုေလ်ာ့ခ်ေပးသည္။ ပဲလြန္းျဖဴမွထုတ္လုပ္ထားၿပီး
ကစီဓာတ္မ်ားမွ သၾကားဓာတ္သို႔မေျပာင္းလဲ ေအာင္စြမ္းေဆာင္ေပးသည္။ Ginseng
ပါ၀င္မႈေၾကာင့္အဆီသိုေလွာင္ျခင္း ၊ အစာစားၿပီး ေသြးတြင္းသၾကားဓာတ္မတိုးေအာင္
ျပဳလုပ္ေပးသည္။
Citric Acid သည္ ကိုယ္ခႏၶာမွကစီ(Crab) စုပ္ယူမႈေလ်ာ့နည္းေစရန္ ကူညီႏိုင္သည့္
အရံအားတစ္မ်ိဳးကို ျဖစ္ေပၚေစသည္။ Vitamin B ကိုေရာစပ္ထားျခင္းအားျဖင့္
ကိုယ္တြင္းဇီ၀ျဖစ္စဥ္ႏွင့္ စြမ္းအင္တိုးတက္မႈ
အာနိသင္လည္းရရွိေစပါသည္။ ကစီဓာတ္သည္ ဆဲလ္အတြင္းရွိ စြမ္းအင္အတြက္ အေျခက်သည့္
ကစီဓာတ္၏ ဇီ၀ျဖစ္စဥ္သည္ ကိုယ္ခႏၶာတစ္ခုလံုး၏ အဓိကက်ေသာ လုပ္ငန္းတစ္ခုျဖစ္ပါသည္။
Equalean အေနႏွင့္ enzyme မ်ား၏ျဖစ္စဥ္ကို ထိန္းခ်ဳပ္ၿပီး အပိုကစီဓာတ္
စုပ္ယူမႈကိုေလ်ာ့နည္းေစပါ သည္။
သံုးစြဲရန္ပမာဏ
ေဆး(၁)လံုး (သို႔မဟုတ္) (၂)လံုး
ေရေအးႏွင့္ ေသာက္သံုးႏိုင္ပါသည္။
No comments:
Post a Comment
Note: Only a member of this blog may post a comment.