Wednesday, January 21, 2015

Soy Protein


A Source of High Quality Protein

ပဲ၀ါမွ စစ္ယူထုတ္လုပ္ထားၿပီး ပရိုတင္း (အသားဓာတ္) ပါ၀င္မႈမ်ားသည္။ အမီႏိုအက္စစ္၊ အိုင္ဆိုဖလာဂြန္း ျပည့္၀သည္။

ပါ၀င္သည့္အရာမ်ား
Soy Protein Isolate, Soy Isofolavon 15 gm, Papaya Fruit Extract, Pineapple Fruit Extract

အက်ိဳးေက်းဇူးမ်ား
Soy Protein Isolate မွထုတ္လုပ္ထားသည့္ အသားဓာတ္ပါ၀င္မႈ ၉၀% အထိျမင့္သည္။ အစာေၾကမႈလ်င္ျမန္ၿပီး ခႏၶာကိုယ္မွ စုပ္ယူအားျမင့္သည္။ ခႏၶာကိုယ္မွလိုအပ္ေသာ အမီႏို အက္စစ္ကို ျဖည့္ဆည္းေပးႏိုင္သည္။ တိရစာၦန္တြင္ပါရွိေသာ အမီႏိုအက္စစ္ကဲ့သို႔ပင္ ျဖစ္ေသာ္လည္း အဆီဓာတ္နည္္းၿပီး ျပည့္၀ဆီမဟုတ္ေသာ အဆီဓာတ္ပါ၀င္မႈ ျမင့္သည္။ ခႏၶာကိုယ္အတြက္ ၈၅%အထိ အက်ိဳးျဖစ္ေစပါသည္။ Soy Protein Beverage တြင္ပါ၀င္ေသာ အသားဓာတ္သည္ ဆဲလ္မ်ား၏အဓိက အစာျဖစ္သည္။ ျပန္လည္က်န္းမာေစၿပီးလန္းဆန္း ေစပါသည္။ကိုယ္ခံအားကို ျမင့္တင္ေပးၿပီး ေရာဂါကိုကာ ကြယ္ေပးသည္။ အိုင္ဆိုဖလာဂြန္း (18mg / scoop) ပါ၀င္မႈအတိုင္းအတာကို စမ္းသပ္ စစ္ေဆးၿပီး ျဖစ္သည္။ အိုင္ဆိုဖလာ ဂြန္းသည္ အီထရိုဂ်င္ေဟာ္မုန္းကဲ့သို႔ အလုပ္လုပ္ရာ အရိုးကို သန္မာေစၿပီး အရိုးပြျခင္းကို ကာကြယ္ေပးသည္။ ေသြးဆံုးမီးယပ္အရြယ္ အမ်ိဳးသမီးတို႔ခံစားရေသာ ပူလိုက္ခ်မ္းလိုက္ျဖစ္ ျခင္း၊ ညညတြင္ေခၽြးထြက္ျခင္း တို႔ကိုေလ်ာ့က်ေစသည္။ ႏွလံုးေသြးေၾကာ ကိုလက္စထေရာ မ်ားျခင္းကိုေလ်ာ့က်ေစကာ ဆီးခ်ိဳေၾကာင့္ျဖစ္ေပၚလာမည့္ ေနာက္ဆက္တြဲျပႆနာႏွင့္ ေသြးတိုးေရာဂါ ေနာက္ဆက္တြဲျပႆနာကို ကာကြယ္ေပးသည္။ ရင္သားကင္ဆာ၊ ဆီးက်ိတ္ကင္ဆာ၊ အူကင္ဆာမ်ား၏ အႏၱရာယ္ကိုေလ်ာ့က်ေစသည္။

သံုးစြဲရန္အညႊန္း

၁၆ဂရမ္ရွိ ဘူးတြင္းမွ ၁ဇြန္းကုိ ရိုးရိုးေရ (သို႔) အသီးအရြက္ရည္ ၂၂၄မီလီလီတာကိုေဖ်ာ္ၿပီး တစ္ေန႔လွ်င္ ၂ - ၃ ႀကိမ္ေသာက္ပါ။ မိမိႀကိဳက္ႏွစ္သက္ရာ အစားအစာတြင္လည္း ထည့္ သံုးႏိုင္ပါသည္။

အႀကံျပဳခ်က္

ပဲ၀ါမွတစ္ေန႔လွ်င္ အသားဓာတ္၂၅ဂရမ္ ရရွိျခင္းႏွင့္ ကိုလက္စထေရာနိမ့္သည့္ ျပည့္၀ဆီမဟုတ္သည့္ အဆီသည္ ႏွလံုးေသြးေၾကာေရာဂါႏွင့္ ေသြးတိုးေရာဂါျဖစ္ပြားမႈကို ေလ်ာ့က် ေစသည္။

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.